fredag 27 november 2009

Här är de! God Jul!


Kortets baksida
 
Idag fick jag julkorten från tryckeriet! Yey! De kommer att säljas bl.a. i en very limited edition i Örebro på Waterproof Tattoos, samt lite här och där i Västerås. Är du sugen på ett kort eller fler, slå en pling eller skriv några rader så fixar jag! Glad första advent!

9 kommentarer:

 1. Hej Edit! så fina!! fantastiskt duktig du är:) kram

  SvaraRadera
 2. hur många kommer du att trycka upp? och hur gör man för att hjälpa till att distribuera? /anton

  SvaraRadera
 3. Jättefina Edit! Eftersom jag heter Grahn så är min favvo den när tomten tatuerar in mitt namn. Det är fett bra förresten, att ha en tomte som är lite småkär i en; blir många klappar då.

  SvaraRadera
 4. tack tack! :)
  Anton: Korten är tryckta, och vill man hjälpa till (GÖR DET GÖR DET) får man anmäla sig som samarit till mig, och få en guldstjärna i kanten! Har man ett jäääättebra tillvägagångssätt för försäljning får man komma med förslag!

  Niclas: Ja se, det tänkte jag inte på men vad bra; Jag tycker du får hela din Grahnfamilj att köpa kort! ;)

  SvaraRadera
 5. designtorget? de säljer väl mot provision./anton

  SvaraRadera
 6. Designtorget... njaa, kanske om det varit en annan typ av kort.

  SvaraRadera
 7. Vivvi Wernqvist2 december 2009 15:42

  Tja!
  Va kul att du nu tagit tag i din superba förmåga/talang! Jätteroliga kort.. Du vet "du och jag" hade ju lite business ideér.. Jag hör av mig till dig om jag kommer på någon superidé! Kul att du börjat blogga.. har själv funderat länge nu men vet inte riktigt än vad jag ska skriva om..
  Ha det så jättebra! God Jul på dig! Kramar Vivvi

  SvaraRadera
 8. Vivvi!
  Vad kul att du hittat hit! Ja, kom med idéer så får vi se vad det blir av det! Börja blogga bara, skriv om ditt "mamma-liv" och allt annat, du kanske pysslar med huset? Det är ju hett nu.
  God jul på dig med! :)

  SvaraRadera